Keralit Montage

Deze site wordt u aangeboden door SWDS (voorheen Cheneco BV). SWDS is een dealer van Keralitproducten en is gevestigd in Moordrecht.

De montage van Keralit producten lijkt op het eerste gezicht een hele klus. Het is vooral belangrijk dat u de tijd neemt om de onderdelen te verwerken. Met behulp van deze montagepagina willen wij u zo gemakkelijk en compleet mogelijk informeren. Door een selectie te maken van de producten waarover u meer wilt weten, ziet u diverse montagevoorbeelden en de manier waarop de montage dient te geschieden voor het beste resultaat. Zo kunt u kiezen uit gevelpanelen, waarbinnen u wordt geïnformeerd over sponningdelen en het potdeksel profiel. Daarnaast kunt u bij dakrandpanelen zien hoe de montage gaat van de moeilijk te bereiken dakrand. Om een beter beeld te verschaffen van de montage, is er tevens een instructievideo die u laat zien hoe u kunststof gevelbekleding kunt monteren. Indien u er niet uitkomt, kunt u te allen tijde gebruik maken van het contactformulier. Aan de hand van foto’s en afmetingen, proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij proberen u als consument altijd op een juiste manier van dienst te zijn. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden of heeft u tips ter verbetering van onze site? Stuur uw vraag of tip naar: info@allesoverkeralit.nl