Verkooppunt Keralit

Keralit wordt verkocht door geautoriseerde dealers. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde verkoopadressen die regelmatig worden getraind en worden voorzien van het laatste nieuws en up-to-date promotiemiddelen.

PAS OP: Op internet zijn bedrijven die zich voordoen als geautoriseerde Keralitdealer maar dit niet zijn. Het zijn handelaren die het Keralit via-via inkopen en niet direct bij de fabriek inkopen. Voorkom problemen met leveringen, garantie en kwaliteit. Neem NOOIT het risico!

Hoe kan u controleren of een dealer geautoriseerd is?
1) Klik (straks) op: http://www.keralit.nl/verkoopadressen/
2) Vul de postcode en het huisnummer van de dealer in (dus niet niet uw eigen postcode).
3) Zorg ervoor dat het vinkje “inclusief montage” uit staat en de afstand op 5km
4) Klik op zoeken en vul uw eigen emailadres in.

Binnen korte tijd krijgt u een email. Als de dealer er niet bijstaat is het geen geautoriseerde dealer.

Ons bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein Boezem van Pijnacker, waar u tevens langs kunt gaan om de Keralit producten te ervaren. Indien u niet in staat bent om langs te gaan, kunt u ook via het contactformulier contact opnemen, bellen of een email sturen. Bij Keralit Groothandel heeft u zelfs de mogelijkheid om aan de hand van foto’s van uw woning en globale afmetingen een offerte te ontvangen.
Om uzelf goed te laten informeren over de mogelijkheden, is Keralit Groothandel voor u de juiste partij. Ook voor de prijs gaat u naar Keralit Groothandel. Door de grote afzet van Keralit producten, bieden wij u de scherpste prijs.

Keralit Groothandel is een onderdeel van SWDS (voorheen Cheneco BV). Cheneco was een groothandel voor de doe-het-zelf industrie en leverde al meer dan 65 jaar doe-het-zelf artikelen aan detailhandel, aannemers en particulieren. Door de explosieve groei van Keralitartikelen is SWDS afgesplitst van Cheneco om zo de volledige aandacht aan het Keralit te kunnen besteden.

Keralit Groothandel
SWDS (voorheen Cheneco BV)
Zuidbaan 506
2841 MD Moordrecht
tel: 015-3694114
info@keralitgroothandel.nl
www.keralitgroothandel.nl